Brædstrup

Meningsfulde søndage i kærlighed til dig.

Kæreste dig.

Så er jeg klar med endnu en sæson af meningsfulde søndage i kærlighed til dig.

Velkommen indenfor i et sensitivt, trygt og kærligt rum, hvor du kan connecte med dig selv og smelte ind i dit hjertes being.

Hvor du kan slippe alt omkring dig, bare hengve dig til din krop og ren væren.

Det er dyb og meningsfuld kærlighed for din krop og sjæl.

Jeg skaber og holder et trygt og kærligt rum for dig, hvor du fordyber du dig, alene og sammen med andre, helt uden præstation eller for at skulle være noget bestemt. Guider dig gennem helt blide sansefulde øvelser, som invitere dig til at slippe og hengive dig til dit inderste, helt uden præstation.

Stille og roligt sanser og mærker du din krop gennem forskellige øvelser fx. vejrtrækning, healende yoga, blide øvelser, nærvær og kærlig opmærksomhed til dig.

Du oplever:

  • Indre ro
  • En dyb indre kærlighed
  • Styrke
  • Mere energi
  • Øget velvære
  • Livsglæde
  • At stå stærkere i dig
  • Healing og ro til dit nervesystem

EN AF MINE TILBAGEVENDENDE KURSISTER DELER:

” 1000, 1000 tak for en helt fantastisk oplevelse i søndags. Jeg har ikke ord for, hvad disse fordybelsesdage har gjort for mig, og jeg er vil gerne modtage mere af din kærlige vejledning. Min krops og mit indre har i årevis været i en stresset tilstand, en evig uro og sitren, frustration vrede og selvbebrejdelse, hvilken har resulteret i en fysisk dårlig tilstand.

Jeg søger og søger mod en indre ro og accept, i søndags var en af de helt store oplevelser for mig på, at vejen til indre ro også findes for mig.

Er stadig efter 4 dage, så opfyldt af en ny og helt vidunderlig indre tilstedeværelse. Ingen undren, ingen spørgsmål om hvorfor eller hvordan, det er opnået. Bare en taknemmelig tilfredshed, over denne dejlige tilstand. Endnu en gang af hjertet TAK. Kærligst Marie”

Hvis du er en af mine nye kursister, skal du vide at du er hjertelig velkommen, som du er med eller uden erfaring.

Hvis du er en af mine trofaste kursister, som kommer igen, så vid at du hele tiden går dybere med dig selv, du øger din bevidsthed og kontakt til kroppen mere og mere.
Alt i dig slipper og du synker dybere ind i dig. 

Fordybelsesdagene falder altid forskelligt ud alt efter deltagerne på holdet, og det som opstår i vores fælles rum.

DATO/TIDSPUNKT:

Søndag den 14. april, 5. maj, 16. juni 2019. Alle dage er fra kl. 10.00 – 13.00. 

Prisen pr. gang er 475,00 kr. for 3 timers fordybelse inkl. forfriskning.

TILMELDING OG BETALING:

Er du KLAR til at sige JA til DIG? Så skynd dig at booke dig selv i din kalender og send mig en sms på 31140497. Der er KUN 8 pladser på holdet og det vil være først til mølle, din plads er sikret, når du har overført 475,00 kr. til Sydbank reg. 7110 konto. 1744416 med dit navn.

PRAKTISK:

Lad din påklædning være blød og bevægelig, tag evt. en lun trøje og et par sokker med, alt efter vejret, så du har det lunt og godt. Øvrigt udstyr har jeg. Vi slutter dagen med the, vand og snacks . 

Dagene foregår i de skønneste lokaler på Osho Risk, Bøgballevej 3, 8740 Brædstrup.

LIDT OM MIG:

Jeg er en sensitiv og kærlig kvinde, der elsker at skabe mere indre velstand, glæde og liv ud i verden gennem tillid og kærlighed. Jeg har undervist siden 2012 og nyder hver eneste gang at se den smukke forandring og forvandling der sker med dig og vores kontakt til hinanden.
Jeg formår at skabe og holde et trygt og tillidsfuldt rum, som du trygt kan smelte ind i og har haft 100-vis af mennesker igennem mine fordybelsesdage og 1:1 sessioner.

Se mere om mig her

Jeg glæder mig til vi ses.

Kærligst, Charlotte

 

House of Harmony · info@houseofharmony.dk · Tlf.: 31140497

Nyhedsbrev