Brædstrup

Reconnect med hele dig gennem blid yoga.

Kæreste dig.
 

Der findes et sted, hvor afslapning og indre ro opstår. Et sted, hvor du kan connecte med stilhed, glæde, lykke og kærlighed, som er nogle af de essencer, du er født med. Et sted hvor frygt, skyld og tyngde ikke eksisterer.

Kom og lad dig reconnecte med dit sande selv i et sensitivt og kærligt rum, hvor der er dyb respekt for dig, præcis som du er.

Et trygt sted, hvor du fordyber du dig, alene og sammen med andre, helt uden præstation eller for at skulle være noget bestemt. Jeg guider dig bl. a. gennem healende og meditativ Svaroopa yoga, som inviterer dig til at frigive spændinger langs hele din rygsøjle helt uden præstation eller anstrengelse.

Det er dyb og meningsfuld kærlighed for din krop og sjæl.

Du oplever:

  • Indre ro
  • En dyb indre kærlighed
  • Styrke
  • Mere energi
  • Øget velvære
  • Livsglæde
  • At stå stærkere i dig
  • Healing og ro til dit nervesystem

EN AF MINE TILBAGEVENDENDE KURSISTER DELER:

” 1000, 1000 tak for en helt fantastisk oplevelse i søndags. Jeg har ikke ord for, hvad disse fordybelsesdage har gjort for mig, og jeg er vil gerne modtage mere af din kærlige vejledning. Min krops og mit indre har i årevis været i en stresset tilstand, en evig uro og sitren, frustration vrede og selvbebrejdelse, hvilken har resulteret i en fysisk dårlig tilstand.

Jeg søger og søger mod en indre ro og accept, i søndags var en af de helt store oplevelser for mig på, at vejen til indre ro også findes for mig.

Er stadig efter 4 dage, så opfyldt af en ny og helt vidunderlig indre tilstedeværelse. Ingen undren, ingen spørgsmål om hvorfor eller hvordan, det er opnået. Bare en taknemmelig tilfredshed, over denne dejlige tilstand. Endnu en gang af hjertet TAK. Kærligst Marie”

Hvis du er en af mine nye kursister, skal du vide at du er hjertelig velkommen, som du er med eller uden erfaring.

Hvis du er en af mine trofaste kursister, som kommer igen, så vid at du hele tiden går dybere med dig selv, du øger din bevidsthed og kontakt til kroppen mere og mere.
Alt i dig slipper og du synker dybere ind i dig. 

Fordybelsesdagene falder altid forskelligt ud alt efter deltagerne på holdet, og det som opstår i vores fælles rum.

DATO/TIDSPUNKT:

Søndag den 16. juni 2019. Alle dage er fra kl. 10.00 – 13.00. 

Prisen er 475,00 kr. for 3 timers fordybelse inkl. forfriskning.

TILMELDING OG BETALING:

Er du KLAR til at sige JA til DIG? Så skynd dig at booke dig selv i din kalender og send mig en sms på 31140497. Der er KUN 8 pladser på holdet og det vil være først til mølle, din plads er sikret, når du har overført 475,00 kr. til Sydbank reg. 7110 konto. 1744416 med dit navn.

PRAKTISK:

Lad din påklædning være blød og bevægelig, tag evt. en lun trøje og et par sokker med, alt efter vejret, så du har det lunt og godt. Øvrigt udstyr har jeg. Vi slutter dagen med the, vand og snacks . 

Dagene foregår i de skønneste lokaler på Osho Risk, Bøgballevej 3, 8740 Brædstrup.

LIDT OM MIG:

Jeg er en sensitiv og kærlig kvinde, der elsker at skabe mere indre velstand, glæde og liv ud i verden gennem tillid og kærlighed. Jeg har undervist siden 2012 og nyder hver eneste gang at se den smukke forandring og forvandling der sker med dig og vores kontakt til hinanden.
Jeg formår at skabe og holde et trygt og tillidsfuldt rum, som du trygt kan smelte ind i og har haft 100-vis af mennesker igennem mine fordybelsesdage og 1:1 sessioner.

Se mere om mig her

Jeg glæder mig til vi ses.

Kærligst, Charlotte

 

House of Harmony · info@houseofharmony.dk · Tlf.: 31140497

Nyhedsbrev