Selv-kærligheden kalder.

Nogle dage føles alt skævt og forkert, hår og tøj vil ikke rigtigt og jeg har allermest lyst til at kravle under dynen igen. Skubbe alt og alle omkring mig langt væk. Jeg ved, at hvis jeg går ud i verden på sådan en dag, så møder jeg alle mulige spejlinger derude, som jeg slet ikke kan håndtere.

Så på sådan en dag ved jeg, at det er tid til selv-kærlighed i nogle timer eller hvor lang tid det nu tager.

Jeg ved at noget indeni mig, har brug for at blive mødt og rummet med kærlighed. Så i stedet for at løbe væk fra det, ringe til en ven eller åbne køkkenskuffen gentagende gange for at kigge efter lækkerier, så sætter eller ligger jeg mig ned.

Jeg lægger hænderne på mit hjerte og trækker vejret helt ned i maven, jeg bliver ved med at fokusere på dybe vejrtrækninger, så jeg åbner op til alle følelserne i maven. Åbner op til det, som ønsker omsorg og kærlighed.

Før ville jeg ikke turde gøre det, jeg ville være bange for, hvad jeg ville møde. I dag ved jeg, at det er der, jeg vokser. Det er der, jeg stille og roligt slipper alt det gamle i kærlighed og accept. 

baby-718146_1920

Jeg ved, det er mit indre barn, som kalder på min opmærksomhed, at barnet i mig oplever smerte og længsel efter kærlighed og accept. Så jeg elsker og rummer jeg mig selv og min smerte, som var jeg disse to små babyfusser. Jeg rummer med den dybeste ømhed og kærlighed.

At være i den sårbarhed er det smukkeste også selvom, det kan gøre ondt. Her kan jeg tillade mig selv at lade tårerne flyde og overgive mig til smerten i mig. Her mærker jeg mig selv og jeg ved det blot er gamle følelser, som skal forløses og rummes. Jeg ved, at det er her, jeg sætter mig selv fri.

Stop flugten, rum og mærk det som er, og det forløser sig.

I kærlighed til Savitri.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

House of Harmony · info@houseofharmony.dk · Tlf.: 31140497

Nyhedsbrev