Retreat

Et mini retraet i Randbøl – En kærlig pause med dyb afslapning for krop, sind og hjerte.

Den 25. og 26. januar 2019.

Velkommen til de skønneste dage i et trygt og omsorgsfuldt rum, hvor du har alt den tid der skal til for at få krop, sind og hjerte til at slappe helt af. Her fordyber du dig, alene og sammen med andre, helt uden præstation eller at skulle være noget bestemt. Du er velkommen, som du er. Langsomt, nærværende og kærligt, guider jeg dig tilbage til din krop. Det føles som at være i en tidslomme, hvor du slipper tid og sted helt uden at være noget bestemt. 

Rummet emmer af kærlighed og nænsomhed, og jeg støtter dig til at slappe dybt af i både krop, sind og hjerte. Stille og roligt sanser du dig gennem forskellige øvelser fx. vejrtrækning, healende yoga, blide øvelser, sansning, nærvær og kærlig opmærksomhed til dig.

Disse dage er for dig der længsel efter:

  • Der ved at alt ændring sker indefra
  • En pause til bare at være dig
  • Healing og ro til dit nervesystem
  • Mere energi, livsglæde og lethed i dit liv
  • At mærke en dyb indre ro og velvære
  • At sove bedre
  • Mere fleksibilitet og tillid til dig selv
  • At sanse og fornemme dig selv bedre
  • At stå stærkere i dig selv
  • Mere jordforbindelse

Dette er blot noget af det du vil tage med dig hjem, jeg er sikker på at du selv vil kunne gøre listen endnu længere efter disse dage.

Husk du behøver ikke, at have deltaget på nogle af mine fordybelsesdage inden eller have kendskab til yoga eller meditation. Du er hjertelig velkommen som du er.

DATO/TIDSPUNKT:

Retreatet er fredag den 25. januar 2019 kl. 18.30 – 21.00 og den 26. januar fra kl. 9.00 kl. 16.00.

PROGRAM:

Vi starter fredag aften med helt blide øvelser, hvor du bare kan hengive dig og slappe af. Lørdag fortsætter vi med at åbne kroppen gennem lettere aktive meditationer, blide øvelser, sansning, nærvær med mere. Der vil endervejs være en dejlig frokostpause, hvor du kan nyde din medbragte frokost og evt. gå en tur i stilhed i den smukke natur ved Randbøl. Dagen igennem vil the, vand og snacks være tilgængelig.  Programmet er fleksibelt og jeg vil altid tilpasse det efter, hvad der opstår i vores fælles rum. 

TILMELDING OG BETALING:

Er du KLAR til at sige JA til DIG og give DIG selv en masse KÆRLIGHED? Så skynd dig at booke dig selv i din kalender og send mig en sms på 31140497. Der er KUN 10 pladser på holdet og det vil være først til mølle, din plads er sikret, når du har overført betaling på 950 kr. til Sydbank reg. 7110 konto. 1744416 med dit navn.

PRAKTISK:

Retreatet er uden overnatning, så hvis du ikke bor i nabolaget og ønsker at finde et sted, hvor du kan overnatte, er der B&B og AIR BNB i området, kontakt mig endelig hvis du har brug for hjælp til at finde overnatning. Du medbringer 3 tæpper til dagen, alt øvrigt udstyr er der. Lad din påklædning være blød og bevægelig, tag evt. en lun trøje og et par sokker med, alt efter vejret, så du har det lunt og godt. 

Dagene foregår i de skønneste lokaler hos Doose Zoneterapi og Massage på Hærvejen 62, 7183 Randbøl.

TIDLIGERE KURSISTER SIGER:

“Afstresset, rolig, afslappet i hele kroppen, kærlig, blød og varme er nogle af de ord, der kommer til mig. Tak for en rigtig dejlig workshop. Jeg er taknemmelig for en smuk rejse indtil mig selv, selvom det endda var første gang jeg var med. Kærligst Nina.”

“Ordene der kom til mig efter sidste fordybelse, er tryghed, nænsomhed og balance. Alt er som det skal være. En følelse af lethed, ro og helt tanketom. Sanser i kroppen en lethed, mere fylde og at jeg er mere samlet og afslappet. Kærligst Ellen”

Har du spørgsmål til dagene er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til vi ses.

Kærligst Charlotte

 

House of Harmony · info@houseofharmony.dk · Tlf.: 31140497

Nyhedsbrev