Retreat

Women´s magic and healing hearts yoga cruise.

Er du på udkig efter en unik, sjælssøgende, hjerteåbnende og selv-healende måde at udforske den Tyrkiske Riviera på? Rejser du alene, i en gruppe eller med en veninde/partner? VI har noget helt specielt til dig…….

Bodrum Boat Rental er begejstret over at kunne tilbyde dig en helt speciel 7 nætters “Women´s Magic & Healing Hearts ” soul cruise Uge 23: 2. – 9. juni og uge 37: 15. – 22. september. Vi inviterer dig ombord i Bodrum, til et uforglemmelig healende blue cruise retreat.

Det er tid for det feminine at tage plads og skabe grobund for balance og en ny form for lederskab i verden. Til at genopdage og fejre vores magiske og vilde kvindelighed i en cirkel af sjælesøstre. Sammen vil vi ære vores feminine energi og intuitive visdom. Vi kvinder har en dyb forbundethed med Moder Jord og naturens cyklus, liv og død. Vi har adgang til generationers viden og søsterskab, som danner grobund for at heale og skabe fred på jorden. Når vi anerkender os selv og forbinder os til vores naturlige styrker, kan vi heale både det feminine og det maskuline.

Dette retreat danner en magisk og kærlig ramme for autentisk samvær, meditation, udveksling, stilhed, energi vibrationsløft, healing, empowerment af os selv og hinanden. Lad din sjæl blive rørt og tillad dig at røre andres. I löbet af ugen vil vi komme i kontakt med vores naturlige forbindelse til vores cyklus, vores køn og krop…… læs videre om retreatet på hjemmesiden her.

 

House of Harmony · info@houseofharmony.dk · Tlf.: 31140497

Nyhedsbrev