Referencer

Svaroopa® yoga referencer

“Jeg fik anbefalet Svaroopa® yoga af en veninde, som sagde denne yogaform er helt speciel. Jeg har tidligere gået til yoga og er generelt meget aktiv med bl.a. løb og cykling, så i begyndelsen var det en udfordring for min lidt stive krop, det er heldigvis blevet bedre. Jeg kan mærke at Svaroopa® yoga er skøn for min krop, specielt min lænd, som jeg har haft mangle problemer med, har godt af denne afspænding. I en travl hverdag er det skønt at mærke den ro i hele kroppen (særligt hovedet) er fuld af efter 1,5 times Svaroopa® yoga.

Malene, Aarhus

 

“Fantastisk dejlig oplevelse som virkelig fik mig ned i gear. Når man, som jeg, har en meget travl karriere med masser af aktiviteter i gang på samme tid, har 3 børn, hus og have + et aktivt fritidsliv indenfor triathlon, var de her små 2 timer virkelig ren forkælelse for kroppen og sind.

Jeg skulle lige have de første 15 min ”overstået”, inden min krop faldt til ro, for at kunne fordybe mig til dine instrukser og vejledning. Følte mig virkelig afslappet mentalt både under øvelserne, men i særdeleshed bagefter. Strækøvelserne var også dejlige øvelser for en som undertegnede der sidder ned mange timer hver dag.

Jeg kan kun rate det 10 ud af 10, og ville elske at kunne opleve det noget oftere”
Poul Christoffersen, Global Sales Director, Aida.

 

“Jeg har stor glæde af Svaroopa® Yoga fysisk og mentalt. Yogaen hjælper mig også i hverdagen med at afstresse ogopnå indre ro i tilspidsede situationer. Fysisk er det skøn og behagelig afspænding.”
Henriette, Aarhus

 

“Selvom jeg kun har haft fornøjelsen af, at deltage i Svaroopa® Yoga to gange, og fra starten har været noget skeptisk, må jeg sigeat Svaroopa® Yoga giver en dejlig ro i sjælen, samtidig med at kroppen afspændes.Et stort plus er, at alle kan være med, uanset fysisk grundform og smidighed.

Jeg har helt sikkert ikke deltaget i min sidste Svaroopa® Yoga lektion.”
Berit, Vejle

 

”Jeg er meget glad for at gå til Svaroopa® Yoga. Jeg havde længe gået med et ønske om at gå til yoga, uden dog at få gjort noget ved det. Ved et tilfælde stødte jeg ind i din søster, der talte så begejstret om din yoga. Hun formidlede en gratis prøvetime og derefter var jeg nærmest solgt.
Det er svært helt præcist at forklare, hvad yogaen gør for mig, men den ro og det langsomme tempo, som det hele foregår i, er så livsgivende for mig. Det er fordybelse, afslapning og afspænding og jeg opnår øget energi, kropsbevidsthed og selvindsigt.
Det er simpelthen selvforkælelse og den 1½ times undervisning går altid alt for hurtigt.”
Mette, Aarhus.

House of Harmony · info@houseofharmony.dk · Tlf.: 31140497

Nyhedsbrev