Retreat

Svaroopa® yoga retreat:

Der er pt. ingen ny dato for retreat..

Midt i den allersmukkeste natur på toppen af Himmelbjerget, afholder jeg mit yogaretreat. Her kan du opleve, hvordan du opnår kontakt til dine naturlige essenser, som er ro, glæde, lykke og kærlighed.

Retreatet er for dig, som ønsker at skabe en dybere kontakt til dig selv gennem nænsomhed og blidhed helt uden anstrengelse eller pres. Det er for dig, som ønsker at slippe dybe spændinger og opleve fleksibilitet og afspænding i hele din krop med særligt fokus på ryggen. Des mere fleksibel din rygrad er, des mere fleksibelt og let er det at leve dit liv.

Ofte lever folk et liv fuld af stress og med en dyb længsel efter at kunne smelte helt ind til et trygt og vredfyldt sted indeni. Der findes nemlig et sted indeni, hvor skyld, frygt og sorgfyldshed ikke eksisterer, et sted hvor du smelter ind i en dyb fred og ro, lykke, glæde og kærlighed, de kvaliteter du er født med.

Gennem dette retreat guider jeg dig gennem blide nænsomme øvelser, der støtter dig i at slippe og smelte ind, samt afspænde dit nervesystem. Jeg anvender forskellige teknikker, som alle er blide og nænsomme, bl.a. Svaroopa yoga og Mindful Spontanitet, som begge tager udgangspunkt i at frigive spændinger langs rygraden. på hver deres måde. Derudover vil der være dans, bevægelse, meditation og dyb afslapning alt efter behov.

Dit nervesystem vil falde til ro, gamle spændinger frigives og du vil opleve at dere skabes mere plads indeni dig. Du vil føle dig mere livlig, vågen og have lettere ved at være tilstede lige her og nu. Et afspændt nervesystem, hjælper dig til at stå stærkere i dig selv, og gennem kroppen kan du opnå healing og indre vækst, som vil støtte dig i dit daglige liv. Øvelser og teknikker, kan udføres af alle, begyndere som øvede, jeg møder dig, hvor du er.

Lidt om mig:

Jeg er certificeret Osho Terapeaut, ID Life Coach, Reiki healer og Svaroopa yoga terapeaut og lærer og har undervist og givet 1:1 sessioner, samt faciliteret workshops og retreats siden 2012. Jeg har også stor erfaring fra erhvervslivet som leder, som har givet mig en større forståelse og indsigt for det enkelte menneske og relationen i mellem dem og hvor de der igennem kan skabe bedre resultater, både forretningsmæssigt og til at leve et mere harmonisk liv generelt.

Program:

Torsdag:

16.00 Ankomst og indkvartering

18.30 – 19.30 Middag

20.00 – 21.00 Velkomst.

Fredag og lørdag:

8.00 – 9.00 Morgenmad

10.00 – 13.00 Svaroopa yoga mv.

13.00 – 15.30 Frokost, fordybelse, reflektion og afslapning.

15.30 – 18.00 Svaroopa yoga mv.

18.30 – 19.30 Midddag

20.00 – 21.00 Meditation, kropsscanning mv.

Søndag:

8.00 – 9.00 Morgenmad

10.00 – 13.00 Svaroopa yoga og afrunding.

13.30 – 15.00 Frokost og på gensyn.

Programmet er vejledende og ændres alt efter hvilke behov, der opstår i det fælles rum, vi sammen skaber. Der vil dagene igennem være små praktiske gøremål, som vi på skift vil hjælpe med. Der er også tid til at du kan gå ture og nyde alt den smukke natur omkring.

Praktisk information:

Retreatet afholdes på Himmelbjerggarden, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry.

Der er mulighed for at blive hentet på Ry station, hvor toget kommer både fra Skanderborg og Silkeborg.

Delte dobbeltværelser, hvor vi aftaler at der på værelserne er ro med mindre i selv aftaler andet. Der kan være mulighed for enkeltværelser, alt efter hvor mange tilmeldte der er. Lad mig endelig vide, hvis det er et ønske, så skriver jeg dig på listen.

Du medbringer selv, sengetøj og håndklæder.

Se mere om Himmelbjerggaarden.com

Mad:

Vi får dagligt serveret lækkert økologisk og vegetarisk mad, tilberedt at vores dygtige kokke på Himmelbjerggaarden. Vi spiser alle måltider i vores spisesal, med god tid til fordybelse sammen og hver for sig.

Betaling og booking:

Pris pr. person inkl. kost, logi og undervisning:

Dobbeltværelse 4500 kr. Evt. mulighed for enkeltværelse 4700 kr.

Du booker din plads ved at sende en mail til mig på info@houseofharmony.dk eller en sms på 31140497. Din plads er sikret, når du har overført hele det gældende beløb til min konto Sydbank Reg. 7110 Kontonr. 1744416. Har du brug for at opdele beløbet i rater, er dette også en mulighed.

Jeg glæder mig så meget til at se dig.

Kærligst Charlotte Savitri.

 

 

 

House of Harmony · info@houseofharmony.dk · Tlf.: 31140497

Nyhedsbrev