Workshops

Jeg sammensætter en hel unik dag til dig, som vil gøre en særlig forskel. Det kan f.eks. være for dine veninder/venner, til et kundearrangement, et polterabend, i personaleforeningen, for ledelsen etc.

Jeg kan facilitere en dag fra start til slut inkl. forplejning.

Kontakt mig på tlf. 31140497 for nærmere aftale.

 

Min hidtil sjoveste og skæveste event, var en flok mænd, som gerne ville lave yoga inden julefrokosten. De ankom godt trætte efter en aktiv dag med MTB i skoven, frisk på en ny udfordring, som var stik modsat.

Det var skønt at undervise på en helt anden måde, hvor jeg måtte træde helt ud af min normale undervisningsform og gøre plads til latter og grin, da enkelte af deltagerne simpelthen faldt i dyb søvn undervejs.

Det siger en af deltagerne:

“Fantastisk dejlig oplevelse som virkelig fik mig ned i gear. Når man, som jeg, har en meget travl karriere med masser af aktiviteter i gang på samme tid, har 3 børn, hus og have + et aktivt fritidsliv indenfor triathlon, var de her små 2 timer virkelig ren forkælelse for kroppen og sind.

Jeg skulle lige have de første 15 min ”overstået”, inden min krop faldt til ro, for at kunne fordybe mig til dine instrukser og vejledning. Følte mig virkelig afslappet mentalt både under øvelserne, men i særdeleshed bagefter. Strækøvelserne var også dejlige øvelser for en som undertegnede der sidder ned mange timer hver dag.

Jeg kan kun rate det 10 ud af 10, og ville elske at kunne opleve det noget oftere”
Poul Christoffersen, Global Sales Director, Aida.

House of Harmony · info@houseofharmony.dk · Tlf.: 31140497

Nyhedsbrev