Coaching

Hjertelig velkommen kære kvinde, til en smuk rejse sammen og hver for sig.

Hjertets og sjælens stemme visker hele tiden til dig, små kærlige beskeder eller ønsker. Dette kærlige fortrolige rum er skabt til dig, som netop ønsker at give denne spæde og enddog kraftfulde stemme plads til at blive hørt.

Det kan være du går med dybe ønsker eller længsler inden i, som du aldrig rigitg har fået sat ord på, enten fordi du ikke tør eller fordi du aldrig rigtig har haft rummet til det. Det er nemlig så støttende og givende at være i et holdt rum alene og sammen med andre. Når vi er sammen med andre kan vi blive yderlige inspireret af hinanden og samtidig også finde ny inspiration og ikke mindst modet til at gå efter denne længsel.

At lytte til hjertet og sjælen bringer dig tættere på DIG. Det er friheden til at være dig og leve dit liv, præcis som du ønsker dig.

Så kære kvinde, dette rum er klar til dig, som ønsker at skabe mere plads til DIG i dit liv.

Et fortroligt, feminint og kærligt rum er klar til at modtage dig.

Et rum hvor du stille og roligt, med ansvar og respekt, starter din rejse tilbage til dig selv sammen med kvinder, der ønsker det samme.

Intet er smukkere end en kvinde, der står i sin kraft og styrke, som den smukke kvinde hun er.En kvinde som kan udtrykke sin behov klart og tydeligt, fordi du kender dem dybt fra sit indre

Jeg skaber og holder et trygt rum, hvor du åbner til det, som er for dig lige nu.

Kender du følelsen af, at der ligger mere og venter på dig i livet? At der er forandringer i dit liv, som du har brug for støtte til? At du ønsker mere af dig?

Længes du efter:

  • at stå stærkere i dig selv
  • at turde være dig
  •  et liv, hvor du er mere autentisk
  • at være mere selvkærlig
  • at skrue op for din kvindelighed
  • at mærke og kende dine behov

Så er denne nærende og kærlige kvindecirkel noget for dig.

Et rum der summer af kvindelig kraft, nænsomhed og kærlighed er det mest nærende rum at være i. Et powerfuldt rum fuld af inspiration, støtte og “spejle” overalt, hvor du stille og roligt folder dig ud med alt, hvad du er.

Vi starter aftenen med at åbne op og komme tilstede i kroppen gennem f.eks. dans, yoga, aktiv meditaiton eller vejtrækning alt efter, havd aftenen invitere til.

Vi samles derefter i en cirkel, hvor jeg guider dig gennem en stille meditation, for derefter at lade ordet være frit, til det, som rører sig for og i dig. Du hengiver dig til at dele og og lytte fra et åbent hjerte i et fortroligt rum.

Aftenen slutter i stilhed evt. med en kropsscaning, så kroppen og nervesystemet får mulighed for at slippe og lade nye indsigter synke ind.

Datoer:

Vi mødes en gang om måneden fra. kl. 18.30 – 21.30 på følgende tirsdage:

Opstart den 15. aug. og derefter mødes vi på følgende datoer 12. sep., 10. okt., 14. nov., og 12. dec. 2017.

Tilmelding:

JA, jeg er klar og vil sikre mig en plads. Jeg siger, JA til mig og til at træde ind i fortroligt, kærligt og kraftfuldt healende rum.

Du tilmelder dig ved at sende en sms på tlf. 31140497.

Pris for alle 5 gange er 1250kr., beløbet overføres til Sydbank 7110 1744416 med dit navn. Prisen er inkl. the og snack.

Praktisk:

Kom ALTID som du er og med det, som er. Blødt og afslappet tøj, hyggesokker og en lun trøje.

Vi ses i Multirummet på Fortegaarden, Tirstrupvej 7, 8240 Risskov. Multirummet finder du helt i gavlenden af blok nr. 7, for enden af Ellebjergvej, hvis du kommer i bil, du parkere langs vejen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på 31140497.

Jeg glæder mig til at se dig.

I kærlighed Charlotte

Se mere om mig på www.houseofharmony.dk

House of Harmony · info@houseofharmony.dk · Tlf.: 31140497

Nyhedsbrev