Numerologi

Klassisk Numerologi

Smukke sjæl, det er så vidunderligt du har lyst til at vide mere om dine numerologiske unikke vibrationer. Siden er underopbygning, følg løbende med. Du kan se mere om de forskellige numerologiske sessioner herunder.

Jeg har allerede nu åben for sessioner og du er hjertelig velkommen til at kontakte mig på tlf. 31140497.

Numerologisk essens

En numerologisk essens tolkning er for dig, der ønsker en dyb tolkning af din fødselsessens. Du får en tolkning af hele din fødselsdato og jeg fortæller dig, hvilke livsformål og livslektioner, du er her for at udleve og mestre. Er der supplerende livsformål og livslektioner, tolker jeg også på disse. Denne session giver dig en dybere forståelse og indsigt af dig, din livsvej og potentiale. Sessionen berører ikke dine navnevibrationer eller numeroskop. Du modtager tolkningen på lydfil eller på skrift. Pris NU 600,00 kr. Normalpris 900,00 kr.

Numerologisk mini tolkning

En numerologiske mini tolkning er for dig, som ønsker at vide, hvad din fødselsdato, dine navne og i dit numeroskop fortæller om dig. I tolkningen tager jeg udgangspunkt i de mest fremtrædende vibrationer og dem, som jeg finder vigtigst for dig at kende lige nu. Jeg vil samtidig fortælle dig om dine vigtigste lisformål og livslektioner. Det er for dig, som ikke er helt klar til at skifte navn, men er nysgerrig på at kende vibrationerne i dit numeroskop Du modtager tolkningen på skrift eller lydfil.  Pris NU 600,00 kr. Normal pris 900,00 kr.

Numerologisk navneskifte session

Dette er en session, som forandre dit liv. Vi gennemgår din fødselsessens, livsformål, livslektioner og navne og numeroskop. På baggrund af dine ønsker for livet, får du et nyt harmonisk højtvibrerende numeroskop, som støtter din essens, din sjælsmission og dine ønsker for livet. Du får også et indblik i dine årstalsrækker mindst 5 år frem. Sessionen foregår ved fysisk fremmøde eller on line. Pris 3800,00 kr.

Numerologiske årstalsrækker

Her får du en udregning og tolkning af dine personlige numerologiske årstalsrækker for de næste 10 år. Tilbydes til dig, som har skiftet navn. Du modtager dine årstalrækker på mail og selv tolkningen på en lydfil. Pris NU 600,00 kr. Normal 900,00 kr.

Numerologisk Navnesession for den nyfødte

Hvad er barnets navn? Du giver dit barn, de smukkeste forudsætninger i livet med et harmonisk numeroskop, som støtter op om dit barns unikke essens. Sessionen foregår on line. Pris 1900,00 kr.

Numerologisk navneskifte session for din virksomhed

Har du allerede skiftet dit navn privat, kan næste step være din virksomhed. Så din gode vibrationer også her kan understøtte alle dine gode intentioner for mere flow i dit liv og virke. Sessionen kan være on line eller ved fremmøde. Pris 2900,00 kr.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst Noamynte

House of Harmony · info@houseofharmony.dk · Tlf.: 31140497

Nyhedsbrev