Retreat

Svaroopa yoga retreat:

Der er pt. ingen ny dato for retreat.

Intentionen er healing og kærlighed.

Midt i den allersmukkeste natur nær Nørre Snede, hvor bøgetræerne og de smukke graner favner os, skal vi være til yoga retreatet til september. Her inviteres du til at være med og smelte ind til dig, din fysiske krop og dine naturlige essenser, som er ro, glæde, lykke og kærlighed.

Retreatet er for dig, som ønsker at skabe en dybere kontakt til dig selv gennem nænsomhed og blidhed helt uden anstrengelse eller pres. Det er for dig, som ønsker at heale, slippe dybe spændinger og opleve fleksibilitet og afspænding i hele din krop med særligt fokus på ryggen. Des mere fleksibel din rygrad er, des mere fleksibelt og let er det at leve dit liv.

Ofte lever folk et liv fuld af stress og med en dyb længsel efter at kunne smelte helt ind til et trygt og fredfyldt sted indeni. Der findes nemlig et sted indeni, hvor skyld, frygt og sorgfuldhed ikke eksisterer, et sted hvor du smelter ind i en dyb fred og ro, lykke, glæde og kærlighed, de kvaliteter du er født med.

Gennem dette retreat guider jeg dig gennem blide nænsomme øvelser, der støtter dig i at slippe og smelte ind, samt afspænde dit nervesystem. Jeg anvender forskellige teknikker, som alle er blide og nænsomme, bl.a. Svaroopa yoga, Mindful Spontanitet, som begge tager udgangspunkt i at frigive spændinger langs rygraden. på hver deres måde. Derudover vil der være dans, bevægelse, meditation og tid til dyb afslapning og gåture i skoven alt efter behov.

Dit nervesystem vil falde til ro, gamle spændinger frigives og du vil opleve at der skabes mere plads indeni dig. Du vil føle dig mere livlig, vågen og have lettere ved at være tilstede lige her og nu. Et afspændt nervesystem, hjælper dig til at stå stærkere i dig selv, og gennem kroppen kan du opnå healing og indre vækst, som vil støtte dig i dit daglige liv. Øvelser og teknikker, kan udføres af alle, begyndere som øvede, jeg møder dig, hvor du er.

Lidt om mig:

Jeg er certificeret Osho Terapeaut, ID Life Coach, Reiki healer og Svaroopa yoga terapeaut og lærer og har undervist og givet 1:1 sessioner, samt faciliteret workshops og retreats siden 2012. Jeg har stor erfaring med fra det levede liv, både i mit virke som yogalærer og som leder i mine tidligere jobs. Jeg har taget et valg i mit liv, nemlig at følge mit hjertes vej, favne det som er og fortsætte min sansefulde og spændende rejse i livet og til hvad der måtte folde sig ud.

Torsdag:

16.00 Ankomst og indkvartering

18.30 – 19.30 Middag

20.00 – 21.00 Velkommen til hele dig.

Fredag og lørdag:

8.00 – 9.00 Morgenmad

10.00 – 12.30 Svaroopa yoga mv.

13.00 – 15.30 Frokost, fordybelse, reflektion og afslapning.

15.30 – 18.00 Svaroopa yoga mv.

18.30 – 19.30 Middag

20.00 – 21.00 Meditation, kropsscanning mv.

Søndag:

8.00 – 9.00 Morgenmad

10.00 – 13.00 Svaroopa yoga og afrunding.

13.00 – 14.00 Frokost og på gensyn.

Programmet er vejledende og ændres alt efter hvilke behov, der opstår i det fælles rum, vi sammen skaber. Der vil dagene igennem være små praktiske gøremål, som vi på skift vil hjælpe med. Der er også tid til at du kan gå ture og nyde alt den smukke natur omkring, så husk tøj efter vejret.

Praktisk information:

Vi skal være midt i naturen i hjertelige omgivelser på Hærvejens Ferie, Nørhovedvej 16, 8766 Nørre Snede.

Det er muligt at booke en flextaxi på tlf. 87408300, tast 2 fra Silkeborg fx. ca. 200 kr. Ellers er du også velkommen til at forhøre omkring samkørsel.

Dobbeltværelser, hvor vi aftaler, at der er ro på værelserne med mindre i selv aftaler andet. Der er mulighed for enkeltværelse mod merpris.

Du medbringer selv sengetøj og håndklæder.

Mad:

Vi kreere dagligt lækkert økologisk og vegetarisk mad, der vil være praktiske opgaver omkring måltidet, hvor din hjælp vil være kærkommen og nødvendig undervejs.

Betaling og booking:

Det bliver et dejligt, hyggeligt og intimt retreat kun med plads til 8 deltagere.

Pris pr. person inkl. økologisk vegetarisk kost, logi og undervisning:

Delte dobbeltværelser 4500 kr. Enkeltværelse 4700 kr.

Du booker din plads ved at sende en mail til mig på info@houseofharmony.dk eller en sms på 31140497, så finder vi sammen ud af om det er rigtige retreat for dig. Din endelige plads er sikret, når du har overført hele det gældende beløb til min konto Sydbank Reg. 7110 Kontonr. 1744416. Har du brug for at dele betalingen lidt op, så skriv endelig til mig, så finder vi vej. Din tilmelding er bindende og beløbet kan desværre ikke refunderes, du er velkommen til lade din plads gå til en anden og i så fald lade mig det vide.

Skulle jeg være nødsaget til at aflyse retreatet af en eller anden årsag, får du selvfølgelig dit fulde beløb tilbage.

Sidste chance for tilmelding er 10. august 2023.

Jeg glæder mig så meget til smelte ind med dig, kære.

Kærligst Noamynte

 

 

 

House of Harmony · info@houseofharmony.dk · Tlf.: 31140497

Nyhedsbrev