Om mig

Mit livsformål er at sprede lys, skabe indre velstand, glæde og liv i verden gennem tillid og kærlighed.

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet intensivt med personligudvikling og jeg har selv mærket livets op og nedture på krop og sind. 

Min passion er at sprede lys gennem frihed og kærlighed. Du vil opleve min passion skinne igennem, uanset om du møder mig til 1:1 session, undervisning eller på en fordybelsesdag. Jeg vil altid opfordre dig til at følge dig og dit hjerte. Altid.

Jeg er tillidsfuld og skaber et hjerterum, hvor du trygt kan åbne dig op og slippe det, som begrænser dig i at leve det liv, du ønsker dig.

Jeg ved, hvor smertefuldt, ligegyldigt og tomt det føles indeni, at leve et liv uden kontakt til mit indre lys og mit hjerte. I 2008 da en depression vendte hele mit liv på hovedet, både privat og karrieremæssigt, blev jeg tvunget til at gøre noget. Pludselig mistede jeg min livsgnist og glæde, der var ingen mening eller drive til at gøre noget som helst, jeg var bange og ked af det og trak mig væk fra verden.

Det har været en lang og spændende rejse hertil, hvor jeg er i dag. Jeg har mødt mig selv alene og med hjælp gennem Svaroopa® yoga og individuelle sessioner og terapi. I dag er jeg i et helt nyt sted, jeg er på en spændende rejse på vej tilbage til mig selv. Tilbage til den Guddommelige kærlighed jeg kom på jorden med, hvor jeg tør åbne mig og tage min plads i livet.

I stedet for at slæbe rundt på gammel tung følelsesmæssig bagage, tillader jeg mig selv at åbne op til min intuition og indre visdom. Jeg er bevidst og kender signalerne, hvis jeg er på vej væk fra min indre sandhed. Jeg arbejder generelt med energien i og omkring mig selv og størstedelen af min kost består af levende plantebaseret mad, fordi det gavner mig.

Jeg arbejder intuitivt og anvender alt jeg har lært på min livsvej og har altid kontakten til mit hjerte. 

Herunder kan du se, hvor jeg bl.a. udover livets skole har udviklet og tilegnet mig ny viden og visdom:

Terapeuttræning på www.oshorisk.com

Reiki healer ved www.reiki-skolen.dk

Certificeret Svaroopa® yogalærer og yogaterapeaut ved www.svaroopa.org

Devira Mollonyo www.devira.dk

Pippi Power ved www.gittejoergsen.dk

ID-lifecoach ved www.idacademy.dk

 

Jeg glæder mig til at støtte dig på din vej tilbage til dig.

I kærlighed Charlotte

 

PS: Her er nogle af de sider, som er til stor inspiration og hjælp for mig:

Sundere vaner ved www.anikarodam.dk

Den medicinske seer www.medicalmedium.com

Mad med glød www.madmedglød.dk

Mere mad www.neohippie.dk

Meditation ved www.aktivmeditation.dk

Massage og zoneterapi ved www.doose.dk

Yogarejser ved www.munonne.dk

 

 

 

 

House of Harmony · info@houseofharmony.dk · Tlf.: 31140497

Nyhedsbrev