Randbøl

Reconnect med hele dig gennem blid Svaroopa® yoga.

Der findes et sted, hvor afslapning og indre ro opstår. Et sted, hvor du kan connecte med stilhed, glæde, lykke og kærlighed, som er nogle af de essencer, du er født med. Et sted hvor frygt, skyld og tyngde ikke eksisterer.

Kom og lad dig reconnecte med dit sande selv i et sensitivt og kærligt rum, hvor der er dyb respekt for dig, præcis som du er.

Et trygt sted, hvor du fordyber du dig, alene og sammen med andre, helt uden præstation eller for at skulle være noget bestemt. Jeg guider dig bl. a. gennem healende og meditativ Svaroopa® yoga, som inviterer dig til at frigive spændinger langs hele din rygsøjle helt uden præstation eller anstrengelse.

Det er dyb og meningsfuld kærlighed for din krop og sjæl.

ET PAR AF MINE TILBAGEVENDENDE KURSISTER DELER:

“Kære Charlotte, noget af det helt særlige du kan er at skabe rum for, at vi kan finde den dybe dybe forbindelse til os selv hver især og samtidig åbne op for, at vi kan dele frit, uden vi dømmer os selv, hinanden eller Jante.

Det kan vi fordi dit nærvær og din hjertevarme fylder hele rummet og guider os på alle plan. Jeg mærker mit eget hjerte og effekten i flere dage, jaaaaaaaah.

Dette magiske sted i mig bliver lettere og lettere at finde tilbage til fordi jeg har været med flere gange og allerede har booket den næste session – for så er det som om jeg ikke slipper magien og forbindelsen helt – og kan glæde mig ekstra meget”.Kærligst Lene.

” 1000, 1000 tak for en helt fantastisk oplevelse i søndags. Jeg har ikke ord for, hvad disse fordybelsesdage har gjort for mig, og jeg er vil gerne modtage mere af din kærlige vejledning. Min krops og mit indre har i årevis været i en stresset tilstand, en evig uro og sitren, frustration vrede og selvbebrejdelse, hvilken har resulteret i en fysisk dårlig tilstand.

Jeg søger og søger mod en indre ro og accept, i søndags var en af de helt store oplevelser for mig på, at vejen til indre ro også findes for mig.

Er stadig efter 4 dage, så opfyldt af en ny og helt vidunderlig indre tilstedeværelse. Ingen undren, ingen spørgsmål om hvorfor eller hvordan, det er opnået. Bare en taknemmelig tilfredshed, over denne dejlige tilstand. Endnu en gang af hjertet TAK. Kærligst Marie”

DU OPLEVER:

  • Indre ro
  • En dyb indre kærlighed
  • Styrke
  • Mere energi
  • Øget velvære
  • Mere livsglæde
  • At stå stærkere i dig
  • Healing og ro til dit nervesystem.

Fordybelsesdagene er for dig, der ønsker at leve livet mere i tråd med dig selv, og ønsker at give dig selv en stund til at reconnecte med dig selv og det som er.Hvis du er en af mine trofaste kursister, som kommer igen, så vid at du hele tiden går dybere med dig selv, du øger din bevidsthed og kontakt til kroppen mere og mere. De genkendelige øvelser for krop og sind gør, at du blot kommer dybere og tættere på kernen i dig selv, for hver gang og ja,  det ved du helt sikkert allerede.

Fordybelsesdagene falder ofte forskelligt ud alt efter deltagerne på holdet, og det som opstår i vores fælles rum.

DATOER/TIDSPUNKTER:

Nye datoer for 2020 kommer snart.

TILMELDING OG BETALING:

Er du KLAR til at sige JA til DIG?

Så skynd dig at booke dig selv i din kalender og send mig en sms med din tilmelding på tlf. 31140497. Prisen pr. gang er 475,00 kr. for 3 timers fordybelse inkl. forfriskning undervejs.

Der er 8 pladser på hvert hold, din plads er sikret, når du har overført 475,00 kr. til Sydbank reg. 7110 konto. 1744416 med dit navn.

PRAKTISK:

Du medbringer 3 tæpper til dagen, alt øvrigt udstyr er der. Lad din påklædning være blød og bevægelig, tag evt. en lun trøje og et par sokker, alt efter vejret, så du har det lunt og godt. Der serveres the, vand og snacks undervejs.

Dagene foregår i de skønneste lokaler hos Doose Zoneterapi og Massage på Hærvejen 62, 7183 Randbøl.

EN AF MINE TILBAGEVENDENDE KURSISTER DELER:

“Afstresset, rolig, afslappet i hele kroppen, kærlig, blød og varme er nogle af de ord, der kommer til mig. Tak for en rigtig dejlig workshop. Jeg er taknemmelig for en smuk rejse indtil mig selv, selvom det endda var første gang jeg var med. Kærligst Nina.”

“Ordene der kom til mig efter sidste fordybelse, er tryghed, nænsomhed og balance. Alt er som det skal være. En følelse af lethed, ro og helt tanketom. Sanser i kroppen en lethed, mere fylde og at jeg er mere samlet og afslappet. Kærligst Ellen”

Jeg glæder mig til vi ses.

Kærligst, Charlotte

PS: Mens jeg er i Randbøl har du mulighed for at booke en 1:1 session, som bringer dig endnu dybere og tættere på dig. Hvis du ønsker en session mens jeg er i Randbøl, kontakt mig da på tlf. 31140497 for nærmere aftale.

House of Harmony · info@houseofharmony.dk · Tlf.: 31140497

Nyhedsbrev