Randbøl

Tid til feminin fordybelse, kærlighed og indre ro til dig.

Smukke fordybelsesdage til dig, der ønsker at skabe mere plads til at være dig i dit liv. Jeg skaber og holder et trygt og omsorgsfuldt rum for dig, hvor du fordyber du dig, alene og sammen med andre, helt uden præstation eller for at skulle være noget bestemt. Du er velkommen, som du er.

Jeg guider dig tilbage til din krop og støtter dig i at lade sindet falde til ro, så du kan overgive dig til at synke du ind i den dybeste indre ro i dig.

Stille og roligt sanser og mærker du din krop gennem forskellige øvelser fx. vejrtrækning, healende yoga, blide øvelser, nærvær og kærlig opmærksomhed til dig.

Du oplever:

  • Indre ro
  • En dyb indre kærlighed
  • Styrke
  • Mere energi
  • Øget velvære
  • Livsglæde
  • At stå stærkere i dig
  • Healing og ro til dit nervesystem

Fordybelsesdagene er for alle og det kræver ingen kendskab eller erfaring. Lysten til at give dig selv en stund og sanse det som er, er alt det kræver at være med.

Hvis du har deltaget tidligere, øger du din bevidsthed mere og mere fra gang til gang, og de genkendelige øvelser for krop og sind gør, at du blot kommer dybere og tættere på kernen i dig selv, for hver gang. 

Alt i dig slipper og du synker dybere ind i dig. 

Fordybelsesdagene falder altid forskelligt ud alt efter deltagerne på holdet, og det som opstår i vores fælles rum.

DATO/TIDSPUNKT FOR 2019:

Næste fordybelse i Randbøl et et lille mini retreat her i januar, se mere her

TILMELDING OG BETALING:

Er du KLAR til at sige JA til DIG? Så skynd dig at booke dig selv i din kalender og send mig en sms på 31140497. Der er KUN 7 pladser på hvert hold og det vil være først til mølle, din plads er sikret, når du har overført 475,00 kr. til Sydbank reg. 7110 konto. 1744416 med dit navn.

PRAKTISK:

Du medbringer 3 tæpper til dagen, alt øvrigt udstyr er der. Lad din påklædning være blød og bevægelig, tag evt. en lun trøje og et par sokker, alt efter vejret, så du har det lunt og godt. Der serveres the, vand og snacks undervejs. 

Dagene foregår i de skønneste lokaler hos Doose Zoneterapi og Massage på Hærvejen 62, 7183 Randbøl.

TIDLIGERE KURSISTER SIGER:

“Afstresset, rolig, afslappet i hele kroppen, kærlig, blød og varme er nogle af de ord, der kommer til mig. Tak for en rigtig dejlig workshop. Jeg er taknemmelig for en smuk rejse indtil mig selv, selvom det endda var første gang jeg var med. Kærligst Nina.”

“Ordene der kom til mig efter sidste fordybelse, er tryghed, nænsomhed og balance. Alt er som det skal være. En følelse af lethed, ro og helt tanketom. Sanser i kroppen en lethed, mere fylde og at jeg er mere samlet og afslappet. Kærligst Ellen”


Jeg glæder mig til vi ses.

Kærligst, Charlotte

PS: Mens jeg er i Randbøl har du mulighed for at booke en 1:1 session, som bringer dig endnu dybere og tættere på dig. Hvis du ønsker en session mens jeg er i Randbøl, kontakt mig da på tlf. 31140497 for nærmere aftale. 

House of Harmony · info@houseofharmony.dk · Tlf.: 31140497

Nyhedsbrev