1:1 session

Opnå forvandling i dit liv med Embodyment® yoga terapi

Oplever du smerter i kroppen, et højt stressniveau eller længes du efter at slappe helt af, så kom og prøv Embodyment® yoga terapi, som også kan skabe en forvandling og være med til at ændre din selvopfattelse og støtte dig i måden, du ønsker at leve dit liv.

Hvad er Embodyment® yoga terapi?

Embodyment® yoga terapi er en unik,  blid og dyb session, som er udviklet ud fra Svaroopa® yogaen og dens principper, nemlig afspænding af din rygsøjle og dit nervesystem.

Det er en virkelig nænsom og effektfuld afspænding, som sker. Det er en næsten ordløs terapi, som skaber en dyb forandring både fysisk og mentalt. Sindet falder til ro og lader din kropsintelligens og højere bevidsthed hjælpe dig, så kroppen kan genfinde sin naturlige tilstand, hvor balance og sundhed genskabes.

Sessionen foregår ved lette tryk og ved at jeg holder på specifikke områder, mens du hviler og slapper helt af under bløde tæpper. Dette hjælper dig til at afspænde rygsøjlens vigtigste og mest anspændte område.

Bare en Embodyment® session giver samme effekt som 5-6 yogaklasser.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det er meget individuelt, hvor mannge sessioner du har brug for, alt efter din situation. Nogen gange kan en enkelt session være nok til at hjælpe dig videre, så du igen oplever flow i dit liv.

Jeg vil dog, til enhver tid, anbefale dig at prioritere Embodyment® mindst en gang om måneden eller hvad der passer ind i dit liv, præsic som hvis du fik massage. Det vil være den dybeste selvkærlighed til dig og en måde at vedligeholde effekten og kontakten til dig selv.

Regulærer sessioner vil samtidig hjælpe dig til at højne din bevidsthed både fysisk og mentalt. Du kan stille og roligt få frigivet dine dybeste overbevisninger og begrænsninger. Det kan samtidig være en vej for dig til helbredelse og personlig tranformation.

Et forløb:

Jeg anbefaler et forløb af sessioner, som er en intensiv periode med Embodyment® sessioner, til dig som har brug for særlig støtte. Det vil ændre dit liv, specielt hvis du gennem en længere periode har været syg eller oplever stagnation og smerter i kroppen. Det kan hjælpe din krop til selvhelbredelse og transformation.

En session varer ca. 60 minutter, 700 kr. Ved samlet køb af 5 sessioner 3000 kr. (600 kr. pr. gang.)

Der kan undervejs, hvis du ønsker det, blive implementeret hjemmeøvelser samt meditation, som vil understøtte dine sessioner og din proces.

Du er altid velkommen til at kontakte mig uforpligtende på tlf. 31140497.

Referencer på Embodyment® forløb:

“At træde ind i et rum med dig, og hengive mig til din nænsomme og kærlige væren, gør mig tryg og tillidsfuld. Dine hænder får mig til at synke dybere, og jeg føler mig støttet længe efter behandlingen. Jeg har opnået at finde kærligheden i mig selv, friheden i mit hjerte, samt en dyb indre fred og ro. Det er ren hjertemedicin at hengive mig til dine behandlinger. i ydmyghed, tak”. Kærligst Marie, Christiansfeldt.

“Mit møde med Charlotte fra House of Harmony, har været begyndelsen på enden af et langt sydomsforløb. Jeg har i mange år døjet med tilbagevendende spændingssmerter. Det var først da jeg startede i et behandlingsforløb hos Charlotte, at det begyndte at løsne.

Det har været en rejse ind i mig selv, som mere end noget andet, har handlet om at mærke min krop. Det er en ting jeg ikke har tilladt mig selv førhen, men jeg nu ikke vil være foruden. Jeg fik redskaber og vejledning, der skabte trygge rammer, så jeg kunne give slip og mærke efter og lytte til min krops signaler.” Kærligst Anne, Aarhus

House of Harmony · info@houseofharmony.dk · Tlf.: 31140497

Nyhedsbrev