1:1 session

Opnå mere livsglæde og indre ro

For dig, der ønsker nye resultater og er klar til at arbejde dybere og mere intensivt med dig selv, tilbyder jeg individuelle sessioner. Det bærende i en 1:1 session er yogaterapi, som er en meget dyb behandlingsform, der ligesom yogaen frigiver spændinger i den nederste del af ryggen. Jeg anvender flere forskellige teknikker – det kommer helt an på, hvilke udfordringer du kommer med. Typisk inddrager jeg gradvist lidt af det hele. 

En 1:1 session med mig kalder jeg terapi uden ord, fordi du slipper sindet og lader din krops intelligens og højre bevidsthed hjælpe dig. Du slipper dine forsvarsmekanismer, så  du får en dybere kontakt til dig selv og dit hjerte. Jo dybere kontakt du har til dit hjerte, des nemmere flyder den livsenergi, der vækker din selvhelbredende kraft. Du vil opleve mere indre ro og en større indre styrke. Du står stærkere i dit selv og får derved lettere ved at mærke dine grænser og behov.

Jeg arbejder intuitivt og tilpasser behandlingen fra gang til gang efter dit behov. Du er altid meget velkommen til at ringe til mig, helt uforpligtende, så jeg kan spore mig ind på, hvor du er i dit liv, og hvorvidt du er klar til en 1:1 session. 

En session varer ca. 60 minutter.

Der vil undervejs blive implementeret enkelte hjemmeøvelser, som understøtter dine sessioner og i din process.

Hvem er en 1:1 session for?

Dig som ønsker at møde, rumme og elske dig selv.

Dig der ved, at de forandringer du ønsker i dit liv starter ved dig selv.

Det er for dig, som ønsker varige resultater og forandringer i dit liv.

Dig som vil have mere kontakt til dig selv og dit hjerte.

Dig der vil opnå mere livsglæde og indre styrke.

Dig som siger ja, tak til mere frihed og mere af dig.

Dig som vil bryde uhensigtsmæssige gamle mønstre og opnå klarhed.

Dig der vil slippe stress og depression en gang for alle.

 

“Mit møde med Charlotte fra House of Harmony, har været begyndelsen på enden af et langt sydomsforløb. Jeg har i mange år døjet med tilbagevendende spændingssmerter. Det var først da jeg startede i et behandlingsforløb hos Charlotte, at det begyndte at løsne.

Det har været en rejse ind i mig selv, som mere end noget andet, har handlet om at mærke min krop. Det er en ting jeg ikke har tilladt mig selv førhen, men jeg nu ikke vil være foruden. Jeg fik redskaber og vejledning, der skabte trygge rammer, så jeg kunne give slip og mærke efter og lytte til min krops signaler.”

Anne, Aarhus

House of Harmony · info@houseofharmony.dk · Tlf.: 31140497

Nyhedsbrev